Bedankt voor de aanvraag van het infopakket!

TC Clinics levert met voedingsadviezen, bewegingsadviezen en de TC Cryo een snellere weg naar een gezonder en slanker lichaam!

bannerNicoleWeb

Hoe werkt het in het kort?

Door een lichaamszone met de TC CRYO 15 minuten te verkoelen tot 6°C en vervolgens te verwarmen tot 41°C (en dit meerdere keren te herhalen) wordt het verbrandingsproces van vetcellen in gang gezet. Witte vetcellen worden hierbij door een lichaamseigen hormoon actief gemaakt en nemen de kenmerken aan van bruine vetcellen. Deze laatste hebben als kenmerk dat ze kunnen verbranden. Voor een goed resultaat adviseren wij een kuur van minimaal drie behandelingen.

Daarnaast gaat de TC CRYO ook de strijd aan met cellulite, lymfo- en lipodeem.

Snel resultaat boeken kan dus. Zelfs nog voor deze zomer!

recensies

Wat maakt TC Clinics uniek? klik op elk onderdeel voor meer informatie.

Slanker zonder operatie
De behandeling is snel, effectief, veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties, of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles) bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen.
Grootste behandeloppervlak
Er zijn vele Cryo apparaten op de markt, maar vaak werken deze met een zeer beperkt oppervlak. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat ze met een kleine behandelkop (7 bij 7 cm) je hele buik proberen te koelen, en dus steeds maar heel kort op elke cm van je buik kunnen koelen! Onze grote wraps koelen continue een oppervlak van 67 bij 27 cm (!) Daarmee kunnen wij veruit de grootste zones koelen!
Geen herstelperiode
Afhankelijk van het lichaamsdeel kan enkel met de TC Cryo al 3 tot 10 cm vermindering van de omvang gerealiseerd worden. Na de behandeling is geen hersteltijd nodig en kunt u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Met toevoeging van een gezonder leefpatroon zien we resultaten van 20+ centimeters verlies in omvang! (buikomvang).
Medische certificatie TC Cryo
✔ Medisch gecertificeerd. ✔ 100% veilig. ✔ 100% Nederlands product. Bijna iedereen kan worden behandeld daar er vrijwel geen contra-indicaties zijn.
Koelen EN verwarmen
Onze TC Cryo koelt niet enkel tot 6 graden, maar verwarmt tussentijds 2x op naar 41 graden. Waarom? Als er langdurig wordt gekoeld zal het lichaam zich gaan afsluiten en zal daardoor het effect van het koelen ook afnemen. Tussentijdse opwarming haalt het lichaam weer uit deze lockdown, waardoor de opvolgende koelsessie weer optimaal effect zal hebben.
Veilige temperaturen
Veilige, gecontroleerde temperatuur; geen vriezen! De veiligste manier om centimeters te verliezen op uw “probleem” zones. De TC CRYO schakelt in slechts 6 sec. over van + 6° C naar + 41° C voor een snelle en effectieve wisselbadentherapie. De afwisseling zorg ervoor dat de isolatie van de huid tijdens de behandeling wordt doorbroken zodat de volgende koude fase optimaal resultaat oplevert.
Landelijke organisatie
TC Clinics timmert hard aan de weg om voor iedereen een TC Clinics in de buurt te realiseren en heeft al meer dan 16 locaties gerealiseerd. En hier stoppen we natuurlijk niet!
Professionele begeleiding
We werken met een groot en toegewijd team om de beste behandeling mogelijk te maken. Dit doen we onder andere met voedingsdeskundigen, bewegingsdeskundigen en medisch onderzoek. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij een gedegen onderbouwde behandeling uitvoeren en al onze locaties voorzien zijn van goed opgeleide coaches.