Voedingsadvies

Uw eetpatroon is een belangrijke factor in uw leven. Het bepaalt uw gewicht, uw energieniveau en zelfs uw gezondheid. Soms besluiten mensen om te gaan lijnen, maar dit is absoluut niet de juiste oplossing; U gaat namelijk een vrij radicaal gevecht aan met uw lijf. Dat resulteert vaak in moeheid, lusteloosheid en een slecht humeur, uw lichaam heeft het namelijk erg druk met deze ingrijpende veranderingen en moet het vaak stellen met een onvolledige voeding. En aangezien een dieet van tijdelijke aard is zitten de verloren kilo’s er bijna net zo snel weer aan, vaak met wat extra reserves!

Onze TC CLINICS specialisten kijken samen met u naar uw huidige voedingspatroon en proberen dit te verbeteren. We vragen dus NIET van u om dingen te gaan eten die u niet lekker vindt of alles te laten staan wat u wél lekker vindt. Vaak zijn wijzigingen in de verhoudingen of portie groottes al voldoende voor een zichtbaar en voelbaar resultaat!

Verder bieden we u nog de mogelijkheid om met supplementen uw voeding aan te vullen of uw stofwisseling te verbeteren. Dit kan ervoor zorgen dat uw honger afneemt, uw gewichtsverlies wat sneller verloopt of uw energie toeneemt.