Slanker zonder operatie

De behandeling is snel, effectief, veilig en pijnloos. Zonder injecties, operaties, of herstelperiode. Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles) bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen.

Egaal en blijvend resultaat

De TC Cryo zet wit vet om in bruin vet, dat vervolgens wordt verbrand. In combinatie met sporten en gezonde voeding wordt de vetafname nog vele malen versterkt, en zal het blijvend zijn.

Geen herstel periode

Afhankelijk van het lichaamsdeel kan enkel met de TC Cryo al 3 tot 10 cm vermindering van de omvang gerealiseerd worden. Na de behandeling is geen hersteltijd nodig en kunt u gewoon uw dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Met toevoeging van een gezonder leefpatroon zien we resultaten van 20+ centimeters omvangverlies! (buikomvang).

Medisch gecertificeerd

✔ De TC CRYO is medisch gecertificeerd.
✔ De TC CRYO is 100 % veilig. *)
✔ De TC CRYO is een 100% Nederlands product. Bijna iedereen kan worden behandeld daar er vrijwel geen contra-indicaties zijn.

Veilige temperaturen

Veilige, gecontroleerde temperatuur; geen vriezen! De veiligste manier om centimeters te verliezen op uw “probleem” zones. De TC CRYO schakelt in slechts 6 sec. over van + 6° C naar + 41° C voor een snelle en effectieve wisselbadentherapie. De afwisseling zorg ervoor dat de isolatie van de huid tijdens de behandeling wordt doorbroken zodat de volgende koude fase optimaal resultaat oplevert.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
+31 (0)85 0240 270 | info@tcclinics.nl