Hieronder vind je een mooie selectie van onze resultaten!

Niet iedereen wil deze openbaar delen, maar we delen graag welke wel mogen! Meestal gaat het om het afvallen, maar ook om cellulite of oedeem. Ook daar halen we prachtige resultaten mee.

Zie je de ronde cirkel in het midden? Schuif deze op en neer om de verschillen beter te bekijken!

Ben jij benieuwd naar de resultaten de TC Cryo behandeling?

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo vriest niet, pakt hardnekkig vet aan en maakt gebruik van 100% veilige temperaturen (6 - 41 °C). De vloeistof in de zachte wraps wisselen meerdere malen razendsnel tussen 6 en 41 graden Celsius waarna het vet op een natuurlijke wijze wordt afgevoerd door het lichaam. Wanneer het vet uit de vetcel is afgevoerd komt dit ook niet meer terug.

Succespercentage TC Cryo behandeling?

Uit de resultaten analyse van onze TC Cryo behandelingen weten we dat 90% van deze behandelingen succesvol is uitgevoerd. In de praktijk betekent dit dat de behandelde vetcellen zijn verdwenen en het figuur zichtbaar veranderd is. Ondanks dit enorme succespercentage kan het in een heel individueel geval voorkomen dat Contrast Cryolipolyse geen resultaat oplevert. Ieder lichaam reageert anders op de behandeling, daar zijn we eerlijk over.

Hoeveel behandelingen heb je nodig voor een goed resultaat?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van je gewenste resultaat, en stellen we vast tijdens de intake. Tijdens de intake wordt er samen met de behandelaar naar de zone(s) gekeken waar verbetering gewenst is. We kunnen niet beloven dat jouw buikje na 1 kuur helemaal weg is. De behandelaar beoordeelt hoeveel behandelingen er nodig zijn. Gemiddeld zijn dit 4 behandelingen. De meest gekozen aanvulling op de proefbehandeling van €97 is een kuur van 3 behandelingen voor €349. Ben jij na vier behandelingen van dezelfde behandelzones zichtbaar hetzelfde gebleven en heb je geen resultaat gehad? Dan vinden wij dit ontzettend jammer, maar dan behoor jij tot het kleine percentage mensen bij wie de TC Cryo behandeling niet het verwachte resultaat brengt.

Hoe ziet jouw levensstijl eruit?

We adviseren om tijdens de kuurperiode zelf aan de slag te gaan met gezonde voeding en beweging. Dit is namelijk het perfecte moment om ook zelf een deel van het omgezette bruine vet te verbranden en daarmee je resultaat aanzienlijk te verbeteren. Het blijft belangrijk dat jouw levensstijl stabiel blijft nadat je de behandeling hebt ondergaan. Eet je meer en sport of beweeg je minder, dan heeft dit invloed op jouw gewicht en je totale figuur. De beste resultaten halen we bij een BMI tot de 33. Bij een hoger BMI zijn er ook zeker mogelijkheden waarbij je samen met de specialist ook aan de slag gaat met voeding en beweging.