Welkom bij TC Clinics! Een landelijke organisatie met aangesloten health centers, afslankstudio’s en sportscholen door heel Nederland!

Ben je nieuwsgierig hoe de behandeling werkt, wat de resultaten en de kosten zijn, waarom we niet vriezen en waarom de TC Cryo zo uniek is? Hieronder proberen we antwoord te geven op al je vragen en mocht je toch nog nieuwe vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen en staan we je graag te woord!

HOE WERKT DE TC CRYO?

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo vriest niet en activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen processen die het hardnekkige witte vet omzetten in energie. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd en wordt een groot deel van de al aanwezige bruine vetcellen tijdens diezelfde behandeling verbrand! Je zult hierdoor niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, het zorgt ook voor een stevigere, strakkere en gezonder uitziende huid! Uit klinisch onderzoek is gebleken dat deze methode tot 75% effectiever is dan vriezen!

Deze video legt het nog wat beter uit:

WAT MAAKT DE TC CRYO UNIEK?

Er zijn vele behandelingen op de markt onder de naam Cryo of Cryolipolyse, maar buiten de benaming is er weinig overeenkomst! 

TC CRYO VRIEST NIET! = 100% VEILIG
Bij bevriezen worden ook de huid en zenuwen bevroren. Zo loop je mogelijk risico op blijvende gevoelloosheid en brandwonden. De TC Cryo vriest niet. De medisch gecertificeerde TC Cryo maakt gebruik van veilige temperaturen (6 - 41 °C)

GROOT OPPERVLAK
Wij kunnen met onze grote wraps bijvoorbeeld in een keer de buik inclusief lovehandles egaal behandelen! Zuignappen en koelblokken behandelen maar kleine gedeeltes tegelijk, zo ontstaan er grote onbehandelde tussenruimtes. De TC Cryo kent geen tussenruimtes en zorgt zo voor een mooi en egaal resultaat.

WISSELBADEN VOOR BESTE RESULTAAT
De TC Cryo schakelt in slechts 6 seconden tussen 6°C en 41 °C, het eeuwenoude wisselbaden effect. Dit zorgt voor het beste resultaat, betere doorbloeding en een stevigere en gezonder uitziende huid! Deze methode is tot 75% effectiever dan vriezen!

MEDISCH GECERTIFICEERD
Onze apparatuur is medisch gecertificeerd door de welbekende TÜV (klasse IIa) en wordt volledig in Nederland geproduceerd!

WELKE ZONES KUNNEN WE BEHANDELEN?

*

Vrijwel elke zone kan worden behandeld!
Omdat we werken met 2 grote wraps (1 wrap is ruim 24 bij 33 centimeter!) kunnen we vrijwel elke zone met hardnekkig wit vet behandelen. De zachte wraps passen zich namelijk aan bijna elke ronding aan, en omdat we ze kunnen splitsen zijn we zeer flexibel! Zo worden ze bijvoorbeeld langs elkaar gebruikt om de gehele buikzone inclusief lovehandles te bedekken, maar kunnen de wraps los van elkaar bijvoorbeeld ook 2 heupen of armen bedekken! Deze afbeelding geeft een goed beeld van de verschillende zones.

*Voor de onderkin wordt een kleinere wrap gebruikt.

HOE ZIET DE BEHANDELING ER UIT?

De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen!  Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen razendsnel wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het even koud, maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een kopje koffie of thee.

Tussen elke behandeling zit ongeveer 1 tot 2 weken om het beste resultaat uit elke sessie te halen. De behandelaar zal dit verder specifiek met je bepalen tijdens de kuur. We adviseren ook om tijdens de kuurperiode zelf aan de slag te gaan met gezonde voeding en beweging. Dit is namelijk het perfecte moment om ook zelf een deel van het omgezette bruine vet te verbranden en daarmee je resultaat aanzienlijk te verbeteren!

Omdat we niet vriezen kun je na de behandeling ook vrijwel direct weer alles doen! Je moet alleen even te wachten met zware inspanningen totdat je huid weer opgewarmd is.

In deze videos zie je de behandeling ook terug

WAT ZIJN DE RESULTATEN?

Gemiddeld zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen, maar omdat dit afhankelijk is van de wensen kunnen we dit natuurlijk beter bepalen tijdens de intake.
Als je enkel gebruik maakt van de TC Cryo kun je al enkele centimeters zien verdwijnen op de gekozen zone.
Als je tijdens de behandelperiode ook aan de slag gaat met gezonde voeding en beweging, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren! Dit betekent niet een streng dieet of de sportschool, vaak zijn een paar aanpassingen al voldoende voor een beter resultaat en blijf je makkelijker gemotiveerd. Een gezond eet- en beweegpatroon is en blijft natuurlijk altijd de basis! Resultaten van 3 tot 12 centimeter zijn dan geen uitzondering! HIER vind je nog meer van onze resultaten terug!

PRIJZEN?

 

BOEK NU JE EERSTE BEHANDELING ALS PROEFBEHANDELING! EN ERVAAR ZO EEN COMPLETE BEHANDELING VAN EEN UUR MET INTAKE VOOR MAAR €97,- IN PLAATS VAN €139,-!

 

EEN KUUR VAN 3 BEHANDELINGEN = €349,-

ONZE LOCATIES

Met meer dan 30 locaties alleen al in Nederland zit er meestal ook een salon in jouw buurt! Kijk hier wat jouw dichtstbijzijnde salon is:

BEKIJK LOCATIES

WAAR MOET IK OP LETTEN?

 

De behandeling is zeer veilig en daarom voor vrijwel iedereen geschikt. Wel zijn er uitzonderlijke gevallen zoals zwangerschap en koude-allergie. Ook kan een te hoog gewicht een reden zijn om de behandeling nog niet te doen omdat de kou niet zo goed kan doordringen. We kunnen de behandeling starten bij een BMI tot 33. 

 

Onder deze knop vind je de meest gestelde vragen:

 

MEEST GESTELDE VRAGEN